![]() |
|
|
#21 |
|
Member
![]() Zarejestrowany: 08-2011
|
Skillet - It's not me it's you.
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Member
|
Mam ich wiele, ale ostatnio wróciłam do "Sex on fire" - Kings of Leon oraz "Made in China" - Happysad.
|
|
|
#23 |
|
Senior Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. Nirvana - smells like teen spirit
2. the white stripers - seven nation army 3. marilyn manson - saint ![]() 4. oasis - supersonic 5. the pretty reckless : - goin' down - my medicine - since your gone - make me wanna die - miss nothing i inne ... 6. Linkin Park - Numb, Runaway 7. Joan Jett - i love rock n' roll . 8. My Chemical Romance - mama i tam pare z Metallicy i i nne .. -.- nie przypomne se teraz xD
|
|
|
#24 |
|
Senior Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: 06-2011
|
Skillet- Awake a Alive ;*
![]() “zmierzam za horyzont do złączenia ziemi z niebem upadam, wstaję, niezmiennie idę przed siebie nie boję się porażek, strach to stan równowagi wsiadam, świat zapierdala jak Ferrari jeszcze będzie czas - cannabis, whisky, ananasy na razie żyję by grać, co tu gadać, takie czasy ułożyłem plan A, plan B nie istnieje cokolwiek ma się wydarzyć, że nie wypali, nie wierzę I my mamy ten towar, hurt i detal A ty ćpaj to jak kokę mocniej, więcej |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Senior Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: 06-2011
|
Ja też tak mam ^^ ale Justin mi sie nigdy nie znudzi <3
|
|
|
#26 |
|
Senior Member
![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: 06-2011
|
Candice Accola - Something To Say
i ogólnie wszystkie Taylor Swift ^^.
|
|
|
#27 |
|
Member
|
30 seconds to mars - alibi/beautiful lie/ the kill/ modern myth/this is war/from yesterday
my chemical romance - teenagers green day- american idiot/ know your enemy/ last of the american girls (chyba tak to się pisze) Nirvana - Smells like teen spirit/ come as you are/ rape me nickelback - how you remind me/ Far Away
|
|
|
#28 |
|
Senior Member
![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: 01-2012
|
większość piosenek Nirvany a zwłaszcza Rape Me
|
|
|
#29 |
|
Junior Member
![]() Zarejestrowany: 02-2012
|
30 second to Mars - From yesterday;
Guns n'Roses- Don't cry <3
Miłość cierpliwa jest, łaskawa jest. Miłość nie zazdrości, nie szuka poklasku, nie unosi się pychą; nie jest bezwstydna, nie szuka swego, nie unosi się gniewem, nie pamięta złego; nie cieszy się z niesprawiedliwości, lecz współweseli się z prawdą. <3 HUNGER GAMES . Tutaj jest miejsce, gdzie kocham cię. <3 |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Banned
![]() ![]() Zarejestrowany: 03-2012
|
Moja 1D up all night ; D ... ; ^^
|