![]() |
|
|
#1 |
|
Junior Member
![]() Zarejestrowany: 02-2012
|
Hej. Piszcie tutaj swoje ulubione fragmenty z piosenek Eminema, mój ulubiony to:
"Miałem sen byłem królem, obudziłem się wciąż jestem królem Tej rap gry sutek jest mój do dojenia, Dopóki nikt inny mnie chociaż troche nie poczuje (dorówna) Póki to mnie nie zabije, będę k*rwa najlepszy w tej muzyce, jaki może być albo kiedykolwiek będzie" Szapoba. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: 06-2011
|
Pochodź w moich butach, żeby zobaczyć
Jak to jest być mną Ja będę tobą, zamieńmy się butami Żeby zobaczyć, jak to jest Czuć twój ból, ty poczujesz mój Nasze umysły się przenikną Zobaczymy, co w nich tkwi Popatrzymy na to całe gówno z innych miejsc Ale nie daj sobie wmówić, że nie jesteś piękny Oni mogą się mylić, Ty bądź po prostu sobą Lepiej zatrać się w muzyce, w chwili którą posiadasz, lepiej nie pozwolić jej odejść Masz tylko jeden strzał, nie spudłuj, nie spieprz tej szansy Taka okazja zdarza się tylko raz w życiu Teraz możemy mieć Każdą rzecz, jakiej zapragniemy To dlatego śpiewamy dla tych dzieciaków Które nie mają nic Poza marzeniami I rapowymi czasopismami Które przypinają plakaty Na ścianach całymi dniami Ubóstwiają swoich ulubionych raperów I znają ich wszystkie kawałki Albo dla wszystkich, którzy kiedyś Mieli przerąbane w życiu I teraz przesiadują i płaczą nocami I chieliby umrzeć Czasami czujesz się zmęczony, słaby, A kiedy czujesz się słaby, chciałbyś się poddać. Musisz jednak szukać wewnątrz siebie, musisz odnaleźć tą wewnętrzną siłę I wyciągnąć ją z siebie, zyskać motywację, by się nie poddawać By nie rezygnować, nie ważne jak bardzo chciał byś upaść na twarz i załamać się. Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś tak bardzo, by oddać za niego ramię? Nie w przenośni , nie, Dosłownie, czy oddałbyś swoje ramię? Kiedy wiedzą, że są twoim sercem I ty wiesz, że byłeś ich zbroją I zniszczysz każdego, kto spróbowałby je skrzywdzić Lecz co gdy twa karma obraca się przeciwko tobie i cię kąsa I wszystko o co walczyłeś obraca się przeciwko tobie mimo to? Co gdy stajesz się głównym źródłem bólu? Taa... dużo tego, no ale co mam zrobić, on jest genialny
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
![]() Zarejestrowany: 02-2012
|
dokładnie. geniusz.
"Bóg dał wam buty, które pasują tylko do was... więc załóżcie je i noście. Bądźcie sobą. Bądźcie dumni z tego, kim jesteście. I nawet, jeśli to brzmi banalnie, nie dajcie sobie wmówić, że nie jesteście piękni..." |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: 03-2012
|
"Czy kochałeś kiedyś kogoś tak mocno, że ledwością mogłeś oddychać?" - wielbię ; )
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: 06-2011
|
Lepiej zatrać się w muzyce, w chwili
którą posiadasz, lepiej nie pozwolić jej odejść Masz tylko jeden strzał, nie spudłuj, nie spieprz tej szansy Taka okazja zdarza się tylko raz w życiu ech.. brak słów
|
|
|
#6 | |
|
Senior Member
|
Cytat:
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
dużo jest tego ale to chyba najlepsze. <3
Jestem w cholernym dołku Wydaje mi się, że nie mogę się wydostać Gdybym tylko mógł przejść to wzgórze Ale potrzebuję czegoś, co wyciągnęło by mnie z tego syfu ogólnie on ma wszystkie piosenki z przesłaniem. <3 uwielbiam go. <3
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
|
|