![]() |
|
|
#1 |
|
Junior Member
![]() Zarejestrowany: 11-2011
|
To co w temacie
Ja wolę Any. Uwielbiam ją <333 Choć Dul też jest świetna |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: 07-2011
|
Zadajesz trudne pytania.... chyba Anahi☻
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: 09-2011
|
lubię obie, ale wolę Anahi
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: 06-2011
|
Dulce, Dulce i jeszcze raz Dulce ♥ Dlaczego?
1.Dulce była moim ulubionym głosem w RBD, śpiewa wprost zajebiście i solo też jest świetna. Polecam Extranjerę ![]() 2. Dulce jest wspaniałą aktorką, szczególnie ją kochałam w roli Roberty (ta też była moją ulubioną bohaterką) 3.Serio dba o fanów i ich kocha. 4. Jest NATURALNA! A o Anahi na pewno nie można tego powiedzieć - przechodziła operacje plastyczne i wgl. Maite zresztą też sobie powiększała piersi. A Dul jest piękna taka jaka jest. 5. Była moją idolką przez wiele lat i dalej ją uwielbiam ♥
|
|
|
#5 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: 06-2011
|
Osoba powyżej ma rację, ale nie w całości. Bo...nie obchodzi mnie życie prywatne Anahi. To, że korzystała z operacji plastycznych, aby powiększyć biust, oraz poprawić brodę i nos jest jej sprawą. Any zdecydowanie ma najlepszy głos z całej dawnej 6 RBD. Taki delikatny. A to, że Dulce nie ogłosiła swojej operacji nie oznacza, że jej nie przeszła. Wiele gwiazd przyznaje się po kilkunastu latach do poprawienia jakiejś części swojego ciała.
Anahi jest naprawdę genialna. Kocham jej piosenki i całokształt. Jest szlachetna i kocha swoich fanów. Troszkę podirytowała mnie, że koncert w Polscę był przesuwany dwa razy, a w końcu w ogóle go nie było i skończyło się jedynie na tym, że odwiedziła Warszawę. Go Any Go ! ♥ Ten głos < 3 Zdecydowanie najwięcej przeszła. Anoreksja, nacisk mediów na to, że jest gruba i śmierć jej babci, która była jej bliska. Podczas operacji, jej serce przestało bić na kilka sekund, czyli była na krawędzi życia i śmierci. Następnie podczas powyższej piosenki straciła głos, śpiewając na koncercie. Doktorzy powiedzieli, że jest słaba możliwość, aby kiedykolwiek mogła jeszcze śpiewać, bo jej struny głosowe nie wytrzymają. Ale nie wysłuchała ich i dalej pięknie śpiewa. Następnie była na Haiti podczas trzęsienia ziemi, co się dobrze skończyło. A po krótkim czasie była w samolocie, który miał turbulencje. Wiele razy otarła się o śmierć, ale się nie poddała i to w niej doceniam !
Ostatnio edytowane przez JustinBieberRocks ; 11-18-2011 o 22:10 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
![]() Zarejestrowany: 12-2011
|
Zgadzam się z JustinBieberRocks . Any najwięcej przeszła i nieraz otarła się o śmierć . Kocham ją ! ;*
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
Anahi< 33
Kocham ją ♥
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
żadną się nie interesuje. ale jeśli wybrać to Anahi.
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: 06-2011
|
Dulce
|
|
|