![]() |
|
|
#1 |
|
Junior Member
![]() Zarejestrowany: 06-2011
|
Hej wszystkim ;* Może opiszecie swoje początki z oglądaniem Rebelde ? Bo moja zaczęła sie na początku 2009 r. gdy moja koleżanka bardzo cieżko zachorowała ... a ona uwielbiała ten serial ; D Więc zaczęłam też oglądać Rebelde żeby mieć wspólny temat i żeby nie była sama ;d a wy ? Jak wpadliście na Rebelde ?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
![]() Zarejestrowany: 06-2011
|
U mnie to była taka 'faza' na ten serial w szkole . Kumpela ciągle opowiadała o Mii Colucci .. No i kiedyś przełączając kanału akurat Zbuntowani lecieli więc zaczęłam to ogłądać i już w pierwszym odcinku zakochałam się w tym serialu <3.
Potem dołączyła się do mnie o 9 lat starsza siostra i tak zaczęłyśmy oglądać .. Od tamtej pory zawsze oglądam każdą telenowelę/serial z Maite jak leci na tv4 .. Nawet moja mama je ogląda ;D
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: 06-2011
|
Mnie wciągnęła kuzynka, namawiała mnie, oglądała aż w końcu sama się wciągnęłam i zauroczyłam
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
![]() Zarejestrowany: 07-2011
|
u mnie jakoś tak wyszło, że przeglądałam kanały w tv i natknęłam się na jakiś odcinek, spodobał mi się. potem narobiłam zaległe odcinki na necie i zaczęłam już oglądać ten serial regularnie
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
![]() Zarejestrowany: 09-2011
|
Rebelde nie oglądałam tylko sluchałam RBD ale krutko, bo już było po rozpadzie jak ich poznałam . potem ukażały sie w sieci solowe piosenki Christiana i spończyła z RBD, a zamieniłam ich na Christiana. :-)
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: 12-2011
|
ja obejrzałam tylko 5 odcinków haha