![]() |
|
|
#1 |
|
Senior Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: 11-2011
|
'Emma Watson nie mieszka w luksusowym apartamencie, nie ma służby, nie jeździ najlepszym autem i nie obnosi się ze swoją popularnością. Jest normalną dziewczyną, która gotuje, sprząta i robi zakupy.
Wyznała w jednym z wywiadów, że nie było jej łatwo "zachować równowagę między rzeczywistością a show biznesem." Przyznała ,że "Harry Poter" odsunął od normalnego życia "Podczas kręcenia Pottera byliśmy otoczeni jakby bańką, która nas oddzielała od normalnego życia. Potem musieliśmy sami nauczyć się, jak radzić sobie na co dzień. Mam na swoim koncie kilka małych sukcesów. Nauczyłam się obsługiwać pralkę. Umiem gotować. To dla mnie bardzo ważne, aby mieć kontakt z osobami spoza branży rozrywkowej. Wiele młodych gwiazd, które poznałam, to kaleki. Na pewno zadatki na "kalekę" ma córeczka Beyonce i Jay-Z, która już ma 3 nianie i osobistą służącą do kompletu z butelką wysadzaną szmaragdami" Co myślicie o słowach Emmy ?
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: 02-2012
|
Ona ma racje, potem to dziecko będzie cierpieć.
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: 06-2011
|
zgadzam się. taka jest prawda. ; )
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
Ma racje.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: 07-2011
|
Ma całkowitą racje. Tyle, że ostatnie słowa:
"Na pewno zadatki na "kalekę" ma córeczka Beyonce i Jay-Z, która już ma 3 nianie i osobistą służącą do kompletu z butelką wysadzaną szmaragdami" należą do redaktorów Pudelka, mogłabyś to jakoś zaznaczyć, bo się zlewa z jej wypowiedzią.
![]() You gotta follow your style cause it makes u aww... - You gotta follow your style it never brings you down - Cause you're a Diva - Gotta believe - We have it all - Look at me - This is my key - You gotta do it pow! pow! - Who wants to take ur crown? - You have to look like wow, look like wow! wow! - It never stops - This is life - This is who we are - You are my girl - This is how we do it
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: 07-2011
|
Jak ja jej nienawidzę !
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
No i ma racje
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: 06-2011
|
mądrze mówi
But you're so hypnotizing You've got me laughing while I sing You've got me smiling in my sleep And I can see this unraveling Your love is where I'm falling So please don't catch me If this is love please don't break me I'm giving up so Just catch me |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: 07-2011
|
Zgadzam się z nią ^^
|