Forum.Gwiazdunie.pl  

Wróć   Forum.Gwiazdunie.pl > Gwiazdy > Pozostałe gwiazdy

Odpowiedz

Narzędzia wątku
stare 02-21-2012, 23:41   #591
Senior Member

Domyślnie

Cytat:
Napisał Shawol Zobacz post
ten dres wymiata! : D

dlatego TOP w tej parodii tak mi się podobał jak założył podobny kiczowaty dres : D

a mv do nowej płyty BiBa ma być chyba 6 z tego co pamiętam : D
jakiś tam kręcili w Stanach itd

a Blue jest fajne, ich wokale kołyszą serducha : D
a Tae w bandamce : )) nie no nie mogę, już sobie ściągam ten teledysk, żebym mogła sobie jutro go w autobusie oglądać ;> a co do dramy.. to zabieram się za 3 ;]
nattalia jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 02-22-2012, 00:13   #592
Senior Member

Domyślnie

Cytat:
a ile twój brat ma lat? xd
bo może oglądać od 15 :d
W tym roku wypada mu 21 lat Tylko, że on mi cały czas przeszkadza, ja nie mogę się skupić na podziwianiu głównego aktora, bo się ze mnie śmieje.
Swoją drogą zauważyłam, że Azjaci zaczęli wyglądać dla mnie zupełnie normalnie, w sensie, że jak Europejczycy Stąd też na początku nie rozumiałam zdziwienia brata jak zapytał: 'Aż tak jesteś chora?'. Ech... rodzeństwo. Dobrze, że poszedł spać.

7 odcinek... muhahaha! : )
stare 02-22-2012, 00:36   #593
Senior Member

Domyślnie

Cytat:
Napisał heartache Zobacz post
W tym roku wypada mu 21 lat Tylko, że on mi cały czas przeszkadza, ja nie mogę się skupić na podziwianiu głównego aktora, bo się ze mnie śmieje.
Swoją drogą zauważyłam, że Azjaci zaczęli wyglądać dla mnie zupełnie normalnie, w sensie, że jak Europejczycy Stąd też na początku nie rozumiałam zdziwienia brata jak zapytał: 'Aż tak jesteś chora?'. Ech... rodzeństwo. Dobrze, że poszedł spać.

7 odcinek... muhahaha! : )

ja też często słyszę komentarze, że Koreańczycy zwłaszcza wyglądają najbardziej 'europejsko' wśród Azjatów i można nie zauważyć ktoś ze Wschodu.

ja już jednak pójdę spać xd
miłego oglądania!
Shawol jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 02-22-2012, 23:19   #594
Senior Member

Domyślnie

Nieeeeeeeeeeeeeee! Nie dam rady! Czemu? Czemu?! Prezesie Kim Joo Won, ty idioto!

*nic nie widzi, bo jest zalana łzami*
stare 02-23-2012, 00:19   #595
Senior Member

Domyślnie

Cytat:
Nieeeeeeeeeeeeeee! Nie dam rady! Czemu? Czemu?! Prezesie Kim Joo Won, ty idioto!

*nic nie widzi, bo jest zalana łzami*
co się stało? xd
17 odcinek???
ja go najbardziej przeżywałam, no - śmiałam się : D

to było takie aaach <33

no jak tu można go nie kochać? : D
stare 02-23-2012, 02:51   #596
Senior Member

Domyślnie

Cytat:
co się stało? xd
17 odcinek???
ja go najbardziej przeżywałam, no - śmiałam się : D

to było takie aaach <33

no jak tu można go nie kochać? : D
Tak to był 17 odcinek.... z moją skłonnością do ryczenia na filmach to ten odcinek był piekłem.

No, nareszcie mam tą dramę za sobą! Skończyłam! I wydaje mi się, że długo nie sięgnę po kolejną, bo ta mnie o tyle zawałów przyprawiła, że moje emocje są już kompletnie wyczerpane. Jestem na to zbyt wrażliwa
No i na dodatek łażę po domu i gadam z wstawkami po koreańsku. Tak, tak pochylałam się i mówiłam 'gamsahabnida', albo jak wylałam herbatę na klawiaturę to zaczęłam podskakiwać i mówić 'o to ke?o to ke?!'. Rodzina się na mnie krzywo patrzy : D Kinga-hyung to ty polecałaś dramy, obwiniam cię o moje zachowanie : D
Ech! Ale na prawdę... Hyun Bin to przystojniak... nawet w tych dresach.
Szkoda mi tego geja... fajny był : D
Oska salanghae! <3

Znalazłam bloopery do tego Tak, tak jestem już fanką na całego : D Dobra... oględne jutro.. znaczy dzisiaj jak się obudzę. Idę spać, bo 3 powoli dochodzi : D
stare 02-23-2012, 15:20   #597
Senior Member

Domyślnie

Cytat:
Tak to był 17 odcinek.... z moją skłonnością do ryczenia na filmach to ten odcinek był piekłem.

No, nareszcie mam tą dramę za sobą! Skończyłam! I wydaje mi się, że długo nie sięgnę po kolejną, bo ta mnie o tyle zawałów przyprawiła, że moje emocje są już kompletnie wyczerpane. Jestem na to zbyt wrażliwa
No i na dodatek łażę po domu i gadam z wstawkami po koreańsku. Tak, tak pochylałam się i mówiłam 'gamsahabnida', albo jak wylałam herbatę na klawiaturę to zaczęłam podskakiwać i mówić 'o to ke?o to ke?!'. Rodzina się na mnie krzywo patrzy : D Kinga-hyung to ty polecałaś dramy, obwiniam cię o moje zachowanie : D
Oska salanghae! <3

Znalazłam bloopery do tego Tak, tak jestem już fanką na całego : D Dobra... oględne jutro.. znaczy dzisiaj jak się obudzę. Idę spać, bo 3 powoli dochodzi : D
ooo.. to jak znajdziesz jakieś ciekawe wpadki to podziel się : D
ja tylko widziałam gdzieś jak Hyun Bin próbował podnieść Ra Im i nie mógł xd

i tak gej był świetny! ja liczyłam, że on jednak będzie z Oską *zawsze jestem fanką par, które nigdy na końcu nie są razem*.
bo przecież Oska też zaliczył pocałunek z Hyun Binem, więc mógłby... noo xd
z Ssunem głównie zapamiętałam scenę z Seul, jak ją drażnił, że Oska za nim lata xd
w ogóle ten aktor jest taki oooch <33
patrz co piszą o nim na polskiej dramopedii:
Zaczął żyć w Seulu na własną rękę zaraz po ukończeniu szkoły średniej.
Ojciec był surowy tylko dla niego ze względu na to, że jest cichy i nieśmiały wobec swojego rodzeństwa.
W dzieciństwie uczył się wszystkiego. Od rysowania po grę w baduk. Lubił grać na pianinie, ale ojciec zmuszał go do taekwondo. Raz po wypadku samochodowym miał zerwane wiązadła krzyżowe i cieszył się, że już więcej nie będzie musiał trenować, jednak zaraz po wyjściu ze szpitala ojciec kazał mu powrócić do ćwiczeń.
W liceum uważał się za dorosłego, a przyjaciołom powiedział, że są jeszcze niedojrzali. Dziś tego żałuje, bo w książce telefonicznej nie ma żadnego numeru przyjaciela, z którym mógłby się umówić na kawę.

rozczula mnie ^^

haha, też przez pewien czas 'gadałam' po koreańsku i do teraz mi zostało, że wszędzie dorzucam 'kenchana' xd

i nie obwiniaj mnie! *co za dramatyzm xd*
to ty się rzuciłaś na tą dramę i łyknęłaś w dwa dni - pobiłaś mój rekord ;p

i muszę to tu wrzucić po prostu muszę, chyba się zakochałam : D
ja... jak wydały tą piosenkę to mi się zbytnio nie spodobała, bo po teaserach oczekiwałam czegoś innego, ale teraz jak to na żywo wykonały to wpadłam : D
po prostu są magiczne! ta choreografia, taka subtelna, kobieca, dojrzała, hipnotyczna, nie ogarniam <33

stare 02-23-2012, 15:24   #598
Senior Member

Domyślnie

a tutaj coś dla Natki, czyli mini wywiad z BiBa : D
rozwaliło mnie jak Taeyang sobie tak na odwal tym mikrofonem machał, dając innym się wypowiadać
i odpowiedź GD o inspirację w modzie : D
stare 02-23-2012, 16:23   #599
Senior Member

Domyślnie

Cytat:
a tutaj coś dla Natki, czyli mini wywiad z BiBa : D
http://www.youtube.com/watch?v=9xu51N-QWoU
rozwaliło mnie jak Taeyang sobie tak na odwal tym mikrofonem machał, dając innym się wypowiadać
i odpowiedź GD o inspirację w modzie : D
o dzięki, świetny wywiad ;D
A TOP a z takim pokerem ; ]
stare 02-23-2012, 16:25   #600
Senior Member

Domyślnie

Cytat:

Oska salanghae! <3

ty już skończyłaś a ja dopiero przy 5 : ) ale to wszystko przez to że braknie mi czasu, chociaż nie! Dzisiaj bd oglądać cały dzień >bunt< Przez was boje się co bd w tym 17
Odpowiedz

Tagi
b.a.p, baaaki;p, bangi, cmok, kpop, shinee, smok, u-kiss

Narzędzia wątku

Zasady postowania