![]() |
|
|
#591 |
|
Senior Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: 06-2011
|
a Tae w bandamce : )) nie no nie mogę, już sobie ściągam ten teledysk, żebym mogła sobie jutro go w autobusie oglądać ;> a co do dramy.. to zabieram się za 3 ;]
|
|
|
|
|
|
#592 |
|
Senior Member
![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: 06-2011
|
W tym roku wypada mu 21 lat
Tylko, że on mi cały czas przeszkadza, ja nie mogę się skupić na podziwianiu głównego aktora, bo się ze mnie śmieje. ![]() Swoją drogą zauważyłam, że Azjaci zaczęli wyglądać dla mnie zupełnie normalnie, w sensie, że jak Europejczycy Stąd też na początku nie rozumiałam zdziwienia brata jak zapytał: 'Aż tak jesteś chora?'. Ech... rodzeństwo. Dobrze, że poszedł spać.![]() 7 odcinek... muhahaha! : )
|
|
|
#593 | |
|
Senior Member
![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: 12-2011
|
Cytat:
ja też często słyszę komentarze, że Koreańczycy zwłaszcza wyglądają najbardziej 'europejsko' wśród Azjatów i można nie zauważyć ktoś ze Wschodu. ja już jednak pójdę spać xd miłego oglądania! |
|
|
|
|
|
|
#594 |
|
Senior Member
|
Nieeeeeeeeeeeeeee! Nie dam rady! Czemu? Czemu?! Prezesie Kim Joo Won, ty idioto!
*nic nie widzi, bo jest zalana łzami*
|
|
|
#595 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
#596 | |
|
Senior Member
|
Cytat:
No, nareszcie mam tą dramę za sobą! Skończyłam! I wydaje mi się, że długo nie sięgnę po kolejną, bo ta mnie o tyle zawałów przyprawiła, że moje emocje są już kompletnie wyczerpane. Jestem na to zbyt wrażliwa ![]() No i na dodatek łażę po domu i gadam z wstawkami po koreańsku. Tak, tak pochylałam się i mówiłam 'gamsahabnida', albo jak wylałam herbatę na klawiaturę to zaczęłam podskakiwać i mówić 'o to ke?o to ke?!'. Rodzina się na mnie krzywo patrzy : D Kinga-hyung to ty polecałaś dramy, obwiniam cię o moje zachowanie : D Ech! Ale na prawdę... Hyun Bin to przystojniak... nawet w tych dresach. Szkoda mi tego geja... fajny był : D Oska salanghae! <3 Znalazłam bloopery do tego Tak, tak jestem już fanką na całego : D Dobra... oględne jutro.. znaczy dzisiaj jak się obudzę. Idę spać, bo 3 powoli dochodzi : D
|
|
|
|
#597 | |
|
Senior Member
|
Cytat:
ja tylko widziałam gdzieś jak Hyun Bin próbował podnieść Ra Im i nie mógł xd i tak gej był świetny! ja liczyłam, że on jednak będzie z Oską *zawsze jestem fanką par, które nigdy na końcu nie są razem*. bo przecież Oska też zaliczył pocałunek z Hyun Binem, więc mógłby... noo xd z Ssunem głównie zapamiętałam scenę z Seul, jak ją drażnił, że Oska za nim lata xd w ogóle ten aktor jest taki oooch <33 patrz co piszą o nim na polskiej dramopedii: Zaczął żyć w Seulu na własną rękę zaraz po ukończeniu szkoły średniej. Ojciec był surowy tylko dla niego ze względu na to, że jest cichy i nieśmiały wobec swojego rodzeństwa. W dzieciństwie uczył się wszystkiego. Od rysowania po grę w baduk. Lubił grać na pianinie, ale ojciec zmuszał go do taekwondo. Raz po wypadku samochodowym miał zerwane wiązadła krzyżowe i cieszył się, że już więcej nie będzie musiał trenować, jednak zaraz po wyjściu ze szpitala ojciec kazał mu powrócić do ćwiczeń. W liceum uważał się za dorosłego, a przyjaciołom powiedział, że są jeszcze niedojrzali. Dziś tego żałuje, bo w książce telefonicznej nie ma żadnego numeru przyjaciela, z którym mógłby się umówić na kawę. rozczula mnie ^^ haha, też przez pewien czas 'gadałam' po koreańsku i do teraz mi zostało, że wszędzie dorzucam 'kenchana' xd i nie obwiniaj mnie! *co za dramatyzm xd* to ty się rzuciłaś na tą dramę i łyknęłaś w dwa dni - pobiłaś mój rekord ;p i muszę to tu wrzucić po prostu muszę, chyba się zakochałam : D ja... jak wydały tą piosenkę to mi się zbytnio nie spodobała, bo po teaserach oczekiwałam czegoś innego, ale teraz jak to na żywo wykonały to wpadłam : D po prostu są magiczne! ta choreografia, taka subtelna, kobieca, dojrzała, hipnotyczna, nie ogarniam <33 |
|
|
|
|
|
|
#598 |
|
Senior Member
|
a tutaj coś dla Natki, czyli mini wywiad z BiBa : D