![]() |
|
|
#1 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: 01-2012
|
W sieci ukazał się nowy wywiad Seleny dla DailyMail, jest ciekawy więc zapraszam do przeczytania:
Ona jest jedną z najsławniejszych aktorek swojego pokolenia i spotyka się Justin’em Bieber’em. Ale były czasy, kiedy Selena była mało popularna, i ujawniła to w nowym wywiadzie. 19-letnia gwiazda powiedziała, że nigdy nie miała wielu przyjaciół w szkole, i woli zachować to dla siebie. Powiedziała ,, Nigdy nie byłam popularnym dzieciakiem w szkole, miałam dwójkę przyjaciół i po prostu zawsze siadaliśmy na końcu i robiliśmy swoją pracę. Szkoła była dziwnym momentem mojego życia, nigdy nie byłam do niej przekonana.” Selena wyznała też, że jej kuzynka była kapitanką cheerleaderek w szkole i to był powód dla którego nie była zastraszana. Dodała też: ,,Nigdy do mnie zaczynali, bo miałam kuzynkę w znanej grupie. Ona mnie zawsze chroniła, więc chyba miałam szczęście.” Przyznała również, że nie spotykała się z nikim, bo nie miała w szkole szczęścia w miłości. ,, Nigdy nie wychodziłam z chłopakami. Podobał mi się jeden, ale nigdy mu tego nie powiedziałam. Robiłam coś co wiele dziewcząt – unikałam go. Trzeba zaufać sobie i porozmawiać z tym, kim chcesz. Była gwiazda WOWP opowiedziała jeszcze o tym, jak radzi sobie z krytyką. Powiedziała: ,, Jest tyle nienawiści w tym świecie i to jest trudne. Istnieje również wiele przeszkód, które trzeba przejść, a to może być naprawdę męczące. Ale jeśli kochasz to co robisz, to tylko to się liczy. Musisz iść. Ciągle napotykam ludzi, którzy chcą mnie ściągnąć na dno, ale jestem szczęśliwa, bo robię to co kocham. Ignoruję takich ludzi i spędzam czas z miłymi ludźmi.” Na koniec powiedziała: ,,Jestem szczęśliwa, bo mam mnóstwo wsparcia ze strony rodziny i przyjaciół, przydarzyło mi się wiele wspaniałych chwil w życiu. Mam kochającą rodzinę i niesamowitych fanów. To się dla mnie liczy. Staram się najlepiej jak mogę ignorować złe rzeczy, myślę pozytywnie.” |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: 06-2011
|
widziałam
![]() Fajny wywiad ! <3
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: 07-2011
|
No, ja też widziałam. Spoko. <333
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: 11-2011
|
widziałam już ten wywiad
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: 07-2011
|
Fajne. ^^
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: 06-2011
|
o fajnie to ujęła że trzeba myśleć pozytywnie
But you're so hypnotizing You've got me laughing while I sing You've got me smiling in my sleep And I can see this unraveling Your love is where I'm falling So please don't catch me If this is love please don't break me I'm giving up so Just catch me |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: 06-2011
|
tylko ktoś to przetłumaczył to napisz źródło -.-
|