![]() |
|
|
#1 |
|
Senior Member
![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: 08-2011
|
Mam prośbę. Ostatnio na informatyce mój nauczyciel stwierdził że jestem chyba uzależniona od Joe'go i kazał mi napisać referat. Mają się w nim znaleźć między innymi jego wady i zalety, dobre i złe strony. Więc proszę o pomoc, abyście podali przede wszystkim jego wady i złe strony, bo jeśli chodzi o zalety i dobre strony to akurat nie mam problemu, ale jeśli macie ochotę to je też możecie wypisywać. Z góry dziękuję.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: 06-2011
|
yyyyyyyyyy .... ja te nie wiem co napisać
"Zawsze jest jakiś sposób, by odnaleźć nadzieje. Pamiętaj o tym" - Nick Jonas ![]() THIS SONG IS FOR EVERY BROKEN HEART FOR EVERY DREAM NOT REACHED FOR EVERY HIGH FOR EVERY LOW AND FOR EVERY PERSON..WHO’S EVER FELT ALONE …AND TONIGHT… THIS SONG…THIS SONG IS FOR YOU! |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: 06-2011
|
Hm...Zmienia dziewczyny
Miłość jest wieczna, ale trudna - Joe Jonas Połowa fanów Jonas Brothers uciekła do Justina Biebera. Skopiuj to jeśli zostałeś wierny i lojalny wobec braci i będziesz do końca. Zrób to dla Jonas Brothers: JB True. Nie pozwól by strach zajął miejsce twoich marzeń. - Nick Jonas Dance Until Tomorrow |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: 12-2011
|
Był z Demi, rzucił ją, potem od razu poleciał do Greene.
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
I to chyba jego jedyna wada
Miłość jest wieczna, ale trudna - Joe Jonas Połowa fanów Jonas Brothers uciekła do Justina Biebera. Skopiuj to jeśli zostałeś wierny i lojalny wobec braci i będziesz do końca. Zrób to dla Jonas Brothers: JB True. Nie pozwól by strach zajął miejsce twoich marzeń. - Nick Jonas Dance Until Tomorrow |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
czasami za dużo wypije . Np miał bóle brzucha prawdopodobnie związane z alkoholem .
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
Nie bo on się zatruł w restauracji
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
"Zawsze jest jakiś sposób, by odnaleźć nadzieje. Pamiętaj o tym" - Nick Jonas ![]() THIS SONG IS FOR EVERY BROKEN HEART FOR EVERY DREAM NOT REACHED FOR EVERY HIGH FOR EVERY LOW AND FOR EVERY PERSON..WHO’S EVER FELT ALONE …AND TONIGHT… THIS SONG…THIS SONG IS FOR YOU! |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
|
Nie wiem każdy mówi inaczej .
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: 08-2011
|
bóle brzucha to miał nie po alkoholu, bo wtedy miałby je od razu, a nie że imprezował jednego dnia, a następnego wieczorem go coś zabolało.
Niestały w uczuciach, troszkę mało inteligentny chwilami, zbyt przejmuje sie wyglądem (tzw. ofiara mody), zakupoholik, uzależniony od kupowania butów.
Nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem. Urodzona defetystka (w różowych okularach) ![]() http://historia-roni.blogspot.com/ http://jonasowa-historyjka.mylog.pl/ "Nick nie jest kobietą w ciąży" by Casidi "osobno jesteśmy dobre, ale razem jesteśmy zajebiste" by Casidi |
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
|
|