![]() |
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Podoba ci się rodzinka? | |||
| No pewnie jest zajebista |
|
15 | 48.39% |
| Jest spoko |
|
4 | 12.90% |
| Jest dobra |
|
3 | 9.68% |
| jest głópia |
|
0 | 0% |
| Mogłaś jej nie zakładać |
|
9 | 29.03% |
| Głosujących: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
#1 |
|
Senior Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: 07-2011
|
Tak jak na dziale Seleny Gomez,Demi Lovato i Justina Biebera postanowiłam zrobić rodzinę Jasmine Villegas.
Jak ktoś chce to pisać. Selcia-Jasmine Villegas Nika - Karrueche Tran Rudziana-Chris Brown Adka-Jinsu Snippet Ciorciok- Rihanna Bieberowa-Justin Bieber SelDusia-Selena Gomez NataliaSelly-Demi Lovato Jeśli ktoś chce dołączyć to pisać ej no ludzie. rodzina umiera. przed świętami było zajebiście. a teraz kurwa piszemy co drogi dzień, nawet nie. jest nas mniej ale ja uważam że jest dobrze bo nie ma takiego rozpiździaju jak na innych rodzinach . wgl...nuda. ja wchodze codziennie i patrze czy ktoś napisał. i co widze ? cisza...powoli cały dział zdycha bo Jasland też pomalutku usycha. no musimy sie zebrać dziewczyny. jak np. nie będzie nas przez tydzień to piszcie . i wydaje mi sie że powinnyśmy ułożyć taki mały regulamin rodziny. i nie ma czegoś takiego że post dodajemy co 10 min. -,- . też kurde myśleć nad tym co piszemy a nie co przyjdzie do głowy a potem :moda na sukces: wychodzi. wiem że nikt tu nie jest idealny i nie dajemy rady wchodzić i siedzieć po 8h, ale chociaż spróbujmy dawać znać jak nas nie będzie. i nie pisze tego i nie uważam siebie za idealną. pisze do wszystkich. do siebie też. żeby sie kurwa wreszcie do chuja zebrać !! chyba nie chcemy żeby rodzina wymarła ?! . Regulamin : 1. Na wątku nie jest wymagana kultura słowna. Można przeklinać, kłócić się itd. 2. Piszemy poprawnie z zachowaniem zasad języka . Błędy ortograficzne, stylistyczne i gramatyczne są pokazem nie tylko braku umiejętności pisania na klawiaturze oraz braku znajomości ortografii, ale również niechlujstwa i braku szacunku dla członków, którzy potem będą musieli się z tym czymś męczyć. 3. Na tym wątku nie nabijamy specjalnie gwiazdek. 4. Zabronione jest wyśmiewanie innych członków Rodziny. 5. Należy pisać posty na temat. 6. Zabrania się na wątku reklamowania innych stron. To nie Polsat. 7. Kategorycznie zabrania się by członek Rodziny zakładał nowe konto i wmawiał wszystkim iż jest nowy i chciałby dołączyć 8. Na posty odpisujemy w przeciągu 5 min. Jeśli osobnik napisze post po np. 10 min i się nie usprawidliwi, dostaje ostrzeżenie. 8. Dołączająć do Rodziny akceptujesz nasz święty regulamin ( Jeśli członek nie będzie udzielał się na Rodzinie przez 4 dni, i nie usprawiedliwi tego, zostanie kategorycznie wyrzucony ) 9. Członkowie Rodziny Villegas zastrzegają sobie prawo do zmian wprowadzanych w regulaminie wątku. 10. Za łamanie regulaminu inni członkowie będą dawać ostrzeżenia. Gdy członek notorycznie będzie łamał regulamin, jego uczestnictwo w Rodzinie będzie unieważnione .
![]() I believe in nothing, not the end and not the start I believe in nothing, not the earth and not the stars I believe in nothing, not the day and not the dark I believe in nothing but the beating of our hearts I believe in nothing 100 suns until we part I believe in nothing, not in sin and not in God Ostatnio edytowane przez Selcia ; 02-01-2012 o 19:23 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: 09-2011
|
ja ja ja
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
![]() I believe in nothing, not the end and not the start I believe in nothing, not the earth and not the stars I believe in nothing, not the day and not the dark I believe in nothing but the beating of our hearts I believe in nothing 100 suns until we part I believe in nothing, not in sin and not in God |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
![]() I believe in nothing, not the end and not the start I believe in nothing, not the earth and not the stars I believe in nothing, not the day and not the dark I believe in nothing but the beating of our hearts I believe in nothing 100 suns until we part I believe in nothing, not in sin and not in God |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: 06-2011
|
Trochę to bez sensu... Po co zgapiać od innych? Nie macie pomysłów na coś nowego, a przede wszystkim swojego?
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
No co nudziło mi się więc to zrobiłam
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
<33
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
|
|